Nordex Nieuwpoort

Restaurant Nordex Nieuwpoort

Doorlopend open van 11.00 tot 21.30
Buiten vakantieperiodes gesloten op dinsdagavond en woensdag

058 23 99 39

Menu's

Menu Patron

Verse dagsoep

of

Huisgemaakt garnaalkroketje

**********

Drie in hoeveboter gebakken tongetjes met fris slaatje en verse frietjes

of

Steak van Limousin rund met geplette pepersaus met fris slaatje en verse frietje

***********

€ 29

Dagmenu

Verse dagsoep

of

Carpaccio van haringfilet

**********

Dagverse vis

**********

Koffie

**********

€ 12,00

Toeristisch menu

 

 De Noordzeeklassieker; tomaat met nieuwpoortse grijze garnalen

of

Rijkelijk gevulde vissoep met rouille en lookkorstjes

of

Extra zacht gerookte zalm met zijn klassieke garnituur

of

Twee in huisgemaakte garnaalkroketten van Nieuwpoortse grijze garnalen

of

Spiesje van scampis met verse tartaar

 

**********

 

Zeeuwse mosselen met drie sausjes

of

Drie in diksmuidse hoeveboter gebakken tongetjes

of

Nieuwpoorts vispotje: assortiment dagverse vis

of

Steak van de Limousin rund met geplette pepersaus

of

In de oven gegratineerde kabeljauw met grijze garnalen

 

**********

Dessert naar keuze

**********

 

€ 35

of

€ 44 met aangepaste wijnen

Oudejaarsavondmenu 2015 - Menu du réveillon de la St.- Sylvèstre 2015

Ijsgekoeld glaasje Champagne met drie fijne hapjes

**********

Halve kreeft 'Belle Vue' met zijn twee sausjes

***********

Lottehaasjes op een zalfje van erwtjes met grijze garnalen en blanke botersaus

***********

Soepje van butternutpompoen met gember, gerookte eendenborst en een vleugje kokosmelk

***********

 Sappig gebakken hertenkalffilet met wintergarnitur uit eigen streek, poivradesaus en amandelkroketten

***********

Nieuwjaarssurprise

***********

Mokka met zoetigheden

***********

€ 85.00

Met aangepaste wijnen, tafelwater, frisdranken en bier gedurende de maaltijd

Entertainment oudejaar nieuwpoort:hoedjes, slingers en musicale omlijsting Discobar B&B musics

 

* Na telefonische reservatie op nr. 058/ 23 99 39 of 0473/ 539928 verzoeken wij u vriendelijk het volledige bedrag over te schrijven of via overschrijving op BE041 4741 0566 9110 (met vermelding van naam en aantal personen- graag één naam per tafel)

Voor traiteurdienst vraag onze folder of neem contact.

Feestmenu 16 december 2015 tot 17 januari 2016